Gastric Bypass (maagverkleining)

In 2007 werd mijn moeder geopereerd aan een maagverkleining (gastric bypass), ook ik was veel te dik, maar ik wilde absoluut geen operatie.

Ik heb alles geprobeerd wat er toen der tijd op de markt was, niks hielp. Sterker nog ik kwam er uiteindelijk weer van aan. Het welbekende jojo effect.

Ik heb toen de stap gezet om naar de huisarts te stappen, deze heeft mij een verwijzing gegeven voor een obesitaskliniek. Na anderhalf jaar ploeteren, een nieuw gezond eetpatroon, allerlei sporten uitproberen en gedragstherapie, was ik niet meer dan 10 kilo afgevallen. Hoe frustrerend is dat!

Na overleg met de specialisten ben ik doorgestuurd naar het ziekenhuis in Nieuwegein. Ook hier ben ik door de malle molen gegaan en toen ik het gesprek met chirurg kreeg om mijn resultaten te bespreken, kwam het hoge woord eruit.

De enige oplossing voor mij was een maagverkleining. Na alles geprobeerd te hebben, was dit eigenlijk een opluchting. Eindelijk kwam er oplossing. In januari 2010 werd ik geopereerd en alles is goed verlopen.

 

Nieuw begin

Na de operatie heb ik opnieuw leren eten en de kilo’s vlogen eraf. Het was een hele moeilijke periode met veel ups en downs. Opnieuw leren eten, goed drinken. Wanneer eet je wat? Wanneer drink je wat? Kleine beetjes, want 1 hap teveel en alles lag weer in de wc. Uiteten zat er niet in, want ik kreeg niet eens een kinderporties op en vaak werd ik van de lucht van eten al misselijk.

Langzamerhand werd het beter. En werd ik ook vrolijker en energieker. Ik kon al iets meer eten en het leven werd weer wat normaler. Ook bewegen ging veel makkelijk. Nu kon ik zo 4 trappen oplopen en hoefde ik niet aan de beademing als ik boven was. Een heerlijk gevoel.

Ook het shoppen naar kleding heb ik opnieuw moeten leren. Ik ging standaard nog naar de grote maten, en dan zei de verkoopster: ‘maar mevrouw dit is veel te groot voor u, u moet echt 2 maten kleiner’. Met een grote glimlach en tassen vol nieuwe kleren ging ik de winkel uit.

 

Resultaat

In 2014 ben ik bevallen van een pracht van een dochter. Helaas ben ik door deze zwangerschap met complicaties bijna 20 kilo aangekomen, waarvan ik 5 op eigen kracht weer ben kwijtgeraakt.

De laatste 15 kreeg ik er weer niet af, totdat ik Universal Body Wrap tegen kwam. Deze behandeling heeft opnieuw mijn leven veranderd. Precies wat ik nodig had, na de zwangerschap. Omdat deze methode nog niet gebruikt werd in de Hoeksche Waard, heb ik het apparaat zelf aangeschaft en ben ik mijn eigen salon begonnen.

 

Maak nu een afspraak

Wat kun je van mij verwachten!

Ik ben een doorzetter van nature maar kan ook flink mijn kont in de krib gooien. Ik ken alle smoesjes en excuses. Dus wil je goede begeleiding en een eerlijke coach die recht door zee is en je soms een goede schop (figuurlijk natuurlijk) onder je welbekende kont kan geven. Dan ben je bij mij op het goede adres!

Emoties horen erbij en ook daar zal ik je zo goed mogelijk bij ondersteunen. Verder kun je me altijd contacten als je dingen wilt weten of je hebt het even moeilijk. Ik zal altijd zo snel mogelijk reageren.

 

Maak nu een afspraak

Mijn droom!

Mijn droom nu is andere mensen helpen met afvallen en alles wat daarbij komt kijken! Mijn droom is werkelijkheid geworden. Nu help ik mensen met afvallen, mijn eigen ervaringen zet ik in om mensen te helpen en te ondersteunen. Dit advies is altijd gratis, omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn en hoe het is als niemand je begrijpt.

Pak je kans en ervaar zelf wat Universal Body Wrap en ik voor jou kan doen!